Offerte binnen 24 uur

Duurzaam en eco-ontworpen meubilair

Specialisten in verhuur sinds 15 jaar

+ Meer dan 800 referenties

Verhuur evenementmateriaal

800+ referenties, services op maat en 24/7 logistiek

Onze meubels en services
Meubelverhuur voor evenementen

Alles over Decoroom

Onze historie en ons team
Evenement meubilair

Voor advies of een offerte kunt u bij ons terecht

Contacteer ons

Met duurzame meubels is het beter !

57%
duurzaam meubilair

Zelf ontworpen, geproduceerd in onze schrijnwerkerij en met lokale partners, ontworpen voor optimaal transport...
Dit exclusieve duurzame assortiment vind je bij Decoroom en nergens anders !

25
betrokken werknemers

Op kantoor, in de werkplaats, in het magazijn, onderweg of op evenementen, we zijn een team dat bestaat uit mensen die specialisten zijn in hun vakgebied.
Een perfecte mix van ervaring en jeugd, van elkaar aanvullende mannen en vrouwen met uiteenlopende vaardigheden.

ISO 20121
gecertificeerd sinds 2020

Gecertificeerd verhuurbedrijf van verantwoord evenementenmeubilair sinds 2020!
We zijn er trots op om samen met onze klanten en partners te werken aan een duurzamere evenementenbranche.

Ontdek onze verplichtingen

Inspiratie

Inspiratie halen uit echte evenementen

Alle inspiraties bekijken

Hulp nodig ?

Een verkoopteam bij jou in de buurt, beschikbaar en reactief om je te adviseren over je meubelkeuze.

Nos agences

Offerte binnen 24 uur

Kies uit meer dan 800 referenties die in onze werkplaats zijn ontworpen. Bepaal de hoeveelheid die je nodig hebt, selecteer je levertijden en ontvang je offerte.

Vereenvoudigde levering en retouren

Een team van Decoroom-rijders en een vloot vrachtwagens die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Onze certificeringen en partners

Toegewijd aan een duurzame aanpak, zijn we trots op onze ISO 20121 certificeringen en ons partnerschap met ADEME “Objectif Co2” om onze CO2-uitstoot gerelateerd aan onze transportactiviteit te verminderen. In samenwerking met professionele verenigingen zetten we ons in om verantwoorde evenementenoplossingen van hoge kwaliteit te bieden.

Waarom meubilair huren voor mijn evenement ?

Wanneer je een evenement plant, is het huren van meubilair de ideale oplossing. De meubelverhuurcatalogus van Decoroom is uitgebreid en divers. Betrouwbare logistiek. Klantenservice is een prioriteit.
We verhuren tafels in verschillende vormen en maten, elegante en comfortabele stoelen, sofa's en fauteuils om lounges te creëren, bars en bureaus voor ontvangstruimtes, scheidingswanden om ruimtes af te bakenen, displays om je producten te presenteren, lessenaars en podia voor conferenties en toespraken, verlichting om een warme sfeer te creëren, accessoires om decoratieve accenten toe te voegen, natuurlijke en kunstplanten om een vleugje groen toe te voegen, evenals aanvullende apparatuur om je ontvangstruimtes volledig in te richten. We begrijpen hoe belangrijk het is om evenementenmeubilair te kiezen dat past bij je specificaties en de sfeer die je wilt creëren !

En hoe zit het met duurzaamheid ?

Als je voor ons evenementenmeubilair kiest, kun je er zeker van zijn dat je meehelpt om de evenementenbranche duurzamer en verantwoordelijker te maken. We zijn er trots op dat we “ISO 20121” en “Objectif CO2” gecertificeerd zijn. Dit weerspiegelt onze verantwoordelijke managementaanpak in elke fase van onze processen en onze inzet om de uitstoot van broeikasgassen te beperken. Voor ons is een ecologisch verantwoorde productie essentieel. Daarom wordt 57% van ons huurmeubilair in onze eigen werkplaatsen geproduceerd. We werken samen met lokale partners die onze visie op ecodesign delen en die je op onze website kunt ontdekken. Bij het ontwerpen van ons meubilair denken we aan de levensduur, hergebruik en recycling, terwijl we onderdelen die vervuilend afval worden elimineren. Ons team van chauffeurs die zijn opgeleid in ecorijden zorgt ervoor dat leveringen en ophalingen op samen bepaalde tijden plaatsvinden.